De sidste par måneder i vores nye land

 

Så er det tid til en opdatering fra livet i Schweiz. De første måneder er gået hurtigt og der har været mange besøg og ikke mindst travlt med at flytte ind i lejligheden.

 

Siden den første måned i Februar hvor vi boede i Brunnen er vi efterhånden kommet godt på plads og har vendet os til livet her i Zug.

 

Marts

 

Den første marts overtog vi endelig lejligheden, hvilket vi havde set frem til med længsel. Selvom Brunnen måske er et af de smukkeste steder i Schweiz er det også et lille lokal samfund, hvor man hurtig bliver træt af at trave rundt. Der sker ikke meget, så det var dejligt endelig at vende snuden mod Zug.

 

Vi vidste at der skulle gå et par uger i lejligheden før vi fik vores møbler, men det var vi klar på, så længe vi kunne bo i vores eget. De første to uger gik med livet i lejligheden, en luftmadras, 2 klapstole og et klap bord. Godt vi fik købt et fjernsyn og internet så der var lidt at give sig til.

 

Det var dog sjovt at fejre Anettes fødselsdag og have besøg fra Hanne og Ove med det lidt sparsomme interiør.

 

På Anettes fødselsdag tog vi til Stoos, som er det lokale skisted. Jeg havde lejet en heste kane og vi blev kørt lidt rundt inden vi sluttede ved den traditionelle Schweizer restaurant på bjerget.

 

Den 19 marts blev endelig dagen hvor vores møbler ankom. Som I kan se på billedet var det en stor container vi havde fragtet. Men der skulle jo også pakkes hus og hytte ned og selvfølgelig en Harley. Det tog kun omkring 5 timer for flyttefolkene at tømme containeren og så var det ellers bare med at pakke ud.

 

image

April

 

Vi fik besøg af Anette og Søren og havde nogle hyggelige dage hvor vi kørte til Zurich og nåede en tur på bjerget. Det var en fantastisk dag på pisten og som I kan se er vejret med os.

imageAnette og George kørte med Søren og Anette hjem til Danmark inden påsken og så kørte jeg selv hjem nogle dage senere. Det var ikke så galt, og slet ikke når jeg lige havde fået min nye bil dagen før.

Den sidste uge i April fløj vi en tur til San Francisco da jeg skulle arbejde. Anette tog med og vi fik hilst på venner og kollegaer. Det var specielt at være tilbage og vi må nok indrømme at ind til videre føltes det nok mere som hjem en her i Schweiz.

 

Maj

 

Da vi landende fra San Francisco kom Hanne og Ove på besøg og havde George med. Han havde været på ferie ved Bedsteforældrene hvilket jeg er sikker på han har nydt. Vi havde nogle gode dage tilbage i Zug, selvom regnen var over os. Men det har jeg fået fortalt er typisk for denne tid på året, da vejret skifter og man ligger mellem bjergene.

 

Da Hanne og Ove var kørt hjem gik der ikke mange dage føør vi igen fik besg. Denne gang var det Mor og Far der kom på besøg i nogle dage. Det er dejligt at lige pludselig være så tæt på DK, s man kan få besøg hjemmefra uden den helt store rejse.

 

Vi nød det gode vejr og fik også set Zurich og en enkelt dag til Lugano. Det var dog noget koldt syd på, og efter frokost fik vi hurtigt nok og kørte retur til Zug.

 

I næste weekend skal vi til koncert med Coldplay, vi var så heldige at Anettes gamle kollega ikke kunne komme afsted og spurgte om vi ville købe biletterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>