Lille juleaftens dag og den sidste uge inden jul

Så blev det dagen før juleaften og vejret er perfekt i Dublin, Californien. Ca. 15 grader høj sol og skyfri himmel, så vi skulle ud og lave noget i området. Mere om det senere…

Lørdag aften landede Hanne og Ove i San Francisco ca. en time forsinket. Det var de noget heldige med og da først de så hvordan vejret var i Danmark, kunne de godt se at de var heldige med at komme ud af Aalborg lufthavn om morgenen og ikke mindre ud af København lørdag eftermiddag. Turen for dem gik igennem Toronto i Canada, hvilket var en nem og dejlig tur. Super service og dejligt med en kort pause midt i turen, dog ville de godt have haft lidt mere end 35 minutter, men de var jo også 2.5 time forsinket fra København.
Vi var hjemme i Dublin kl. 21.30 om aftenen så der var lige tid til en rundtur i huset, en kold øl og en nybagt bolle inden vi skulle til at sove. Hanne og Ove var godt tilfreds med at lande så sent og har ikke rigtig haft problemer med jet lag.

Søndag og mandag blev der rigtigt slappet af og der var tid til lidt julegave shopping. Vi havde ikke lavet nogen planer men nød også at bruge fridagene på ren afslapning.

Tirsdag og onsdag skulle vi arbejde, så der blev lavet småkage dej hjemme i huset, UHMMMM! Onsdag tog Hanne og Ove ind til San Francisco og travede byen tynd. De sidste par dage har været lidt on and off med regn, så vi har været lidt spændte på hvordan vejret skulle blive de næste par dage over julen. Men det er som om vejrguderne har lyttet til os, for i dag torsdag har der været helt fantastisk vejr.

Så for at få tiden til at gå (vi kan jo ikke vente til jul) fandt jeg på at vi skulle tage en tur på vinsmagning i Livermore. Jeg har været ude på nogle af vingårdene en enkelt gang, men ellers har vi ikke været her. Så efter jeg havde været på arbejde et par timer kørte vi mod Livermore hvor første stop var Ruby Hill winery.


Fra Livermore vinsmagning 12-2010

Det var et rigtigt godt sted og det endte da også med at jeg blev medlem af deres vin klub. Så nu er der mulighed for at vi kan tage flere gæster med til gratis vinsmagning..

Andet stop var Wente Winyards som er en rigtig kendt vingård og golfklub ude i Livermore bakker. Vi fik fortalt at det også er den ældste vingård i USA og at de har omkring 3,000 hektar vinmarker. Det var noget helt fantastisk vin og vi fik da også lige købet et par flasker som skal nydes over julen. På vente spiste vi frokost på The Grill som er en lille restaurant de har i forbindelse med golfklubben.

Sidste stop blev Steven Kent som også er et af de mere kendte vin lavere her i området. Det var rigtig godt vin og et sjovt vin smagnings rum de havde, hvor hver gruppe havde deres egen tønde at stå ved. Som vi snakkede om er ens smertegrænse for smagninger ca. 3 steder, for når man smager op til 10 vin per sted er det begrænset hvor længe man kan blive ved. Ikke fordi man bliver fuld, for så meget får man ikke i glassene, men mere fordi ens smagsløg får nok.

Vi har lagt et par billeder ind i galleriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>