Fra lejlighed til hus!

Jubii nu skal vi flytte. Vi har længe snakket om at vi gerne ville finde et hus vi kunne leje i stedet for lejligheden. Vi har været glade for at bo her men kunne godt tænke os at få lidt have og lidt mere plads til alle de gæster vi har.

Så da vi kom tilbage fra juleferien tog vi os sammen og begyndte at kigge på huse. Vi brugte en uges tid på at søge og en weekend her i januar tog vi ud på husjagt. Vi fokuserede på Dublin og Pleasanton men blev hurtigt enige om at vi nok mest var til Dublin Ranch området som vi bor i. Der var 2-3 huse vi kiggede på her, 1 blev hurtigt taget af listen da vi så det, 1 var vi helt vilde med men det var for dyrt, det sidste var det første vi så og er rigtig godt med 4 værelser, spisestue, stue & køkken-stue. Vi besluttede hurtigt at dette skulle være vores næste hjem, så depositum er betalt og vi er klar til at flytte ind den første marts.

Vi har aftalt med administratoren at vi kan få huset nogle dage før så vi kan komme igang med at male. Huset er godt nok nymalet, men i en lys gul, hmm ikke lige os. Vi har ikke rigtig nogle billeder endnu, men jeg fik da lige lånt et af google.

Fra Nyheder

Flyttebilen er bestilt til den 27. Februar, så vi skulle gerne være klar til at tage imod mor og far den 5. Marts. Ellers må de lige pakke flyttetøj og malerbørste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>