Labor Day weekend

I sidste weekend (5-7 september) havde vi Labor Day her i USA, så mandag var også en fridag. Vejret var fantastisk men vi tænkte til at komme lidt væk fra varmen, så vi besluttede os for at bevæge os lidt ud mod kysten og dyrke lidt motion. Så søndag formiddag kørte vi til Lake Chabot som ligger en halv times tid fra os. Mic havde checket på nettet og havde regnet ud at turen omkring søen var ca. 10 km. Det passede perfekt til en god løbetur!

Vi pakkede Mini’en og kørte af sted i løbetøjet. Kunne ikke helt bestemme os for om vi skulle have vand med på turen men Anette synes det ville være smartest. Og tak for det – det viste sig at skulle blive en varm og tør fornemmelse. Stien var godt støvet (Mic troede det var asfalt hele vejen) og godt kuperet. Efter en times tid var vi ved at være 10 km ude, men et stykke fra mål. UPS! Heldigvis fandt vi nogle vandhaner ved en campingplads og fik fyldt op. Turen endte med at være 15km men så ved vi det til næste gang.

Mandag fandt vi cyklerne frem og kørte mod Pescadero som ligger 20km syd for Half Moon Bay ved kysten. Vi var tidligt af sted og havde planlagt at cykle syd på for så at vende om og cykle op langs kysten. Gerry (Mic’s chef) havde anbefalet området og det skulle vise sig at være en fantastisk tur. Vi startede ved den lille by og kørte lidt ind i landet inden vi drejede sydpå over de mange bakker. Stigningerne var ikke så slemme og efter ca. 20km ramte vi kysten. Der var perfekt vejr og ikke alt for mange biler. Dagen sluttede med frokost i Half Moon Bay inden vi kørte tilbage mod Dublin. Det er absolut ikke sidste gang vi tager cyklerne med til kysten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>