Forår!

Så blev det endelig april og Mette, Rune, Freja og Basse kom på besøg. Selvom støjniveuet er steget en del i vores lille lejlighed så nyder vi i fulde at have besøg. Efter i de første dage at have slappet af og i denne uge har været på nogle dagsture, er vi alle klar til at køre på ferie på lørdag.

Vi regner med at køre til Carmel/Monterey hvor vi skal ud og køre på 17-mile drive og se alle golfbanerne på Pebble Beach. Det bliver nok lidt hårdt ikke at skulle spille, men det må blive en anden gang. Så skal turen gå videre ned mod LA og midt i næste uge kommer vi til turens højtepunkt DisneyLand. Så nu bliver det spændende at se om Peter Plys får den knuser.

Ellers er der ikke sket så meget her på det sidste. Skisæsonen er veloverstået og vi fik masser af sne i år, så først for et par uger siden lukkede de pisterne. Når familien Herslund er taget hjem flyver Anette til Danmark og jeg skal en smut til Kina og spise nudler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>