Pebble Beach golftur

I weekenden op til min fødselsdag havde vi bestemt at tage til Monterey og spille golf på 2 af Pebble Beach banerne. NCGA som er den nordcaliforniske golf association sender hvert år i januar og februar tilbud ud, hvor man kan komme ned og spille disse fantastiske baner med en klækkelig rabat.

Mads en anden dansker vi har mødt fra vores kompleks skulle også med, og vi havde aftalt at køre fra Dublin fredag aften når vi var hjemme fra arbejde. Det tager circa 2 timer at køre til Monterey, og vi havde bestilt værelser på Motel 6 i Marina som ligger et kvarter nord for indgangen til Pebble Beach.

Lørdag morgen kl. 9.20 skulle vi tee ud på Spanish Bay Golflinks, som ligger helt ud til stillehavet. Vi var tidlig oppe og startede dagen med morgenmad på Dennys, hvilket absolut ikke kan anbefales. Det var kun Mads og jeg der skulle spille i dag, Anette tog dog med som fotograf og moralsk støtte . Vi var allerede ved banen kl. 8.30 hvilket viste sig at være alt for tidligt. Vi havde rigtig regnet med at vi skulle slå nogle bolde på driving range for at varme op, men havde ikke indset at på Pebble Beach er jorden så dyr at man ikke laver Driving ranges som jo tager unødig plads.

Kl. 9.20 blev det første drive sendt ned af fairway, selv om Jeg godt nok havde lidt nerver på. Det kunne Anette nu ikke helt forstå, men jeg forsøgte at forklare at det jo ikke er hver dag man spille på en af verdens bedste baner. Vi havde en fantastisk dag og jeg endte med en 85er hvilket var ok.

Vi mødte 2 amerikanere som vi skulle spille med i løbet af dagen, det var super flinke og da vi var færdige aftalte vi at mødes til en øl i restauranten. De fortalte at de boede ca. 1 times tid derfra, så hvis vi kom forbi igen kunne vi sige til og så kunne vi spille på deres hjemme klub. Vi udvekslede mail, men tænkte ikke rigtig mere over det. Men mandag morgen kom der minsanten en email fra dem. Det er utrolig så gæstfri amerikanerne er.

Søndag skulle vi spille på Poppy Hills som er hjemstedet for NCGA. Det er en fantastisk bane, som man kan spille til under halv pris når man er medlem af NCGA. Igen var vi tidligt afsted og denne gang var der en driving range hvor vi kunne varme op. Det var en rigtig svær bane, men vi klarede os alle igennem dagen. Anette spillede rigtig godt og vandt vores lille match for dagen.

Der er lagt billeder ind i galleriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>