Lidt nyt fra hverdagen..

Ja det er efterhånden ved at være længe siden vi har opdateret vores hjemmeside med lidt fra vores hverdag. Men som de fleste ved har vi det jo godt og nyder stadig livet i Californien. I dag (torsdag 27. november) og i morgen er der Thanksgiving ferie, så Anette er i køkkenet ved at forberede maden til i aften. Vi får Mads, en dansker vi har mødt, på besøg til lækkert mad og Rødvin.

Ellers går tiden med arbejde og små turer her i området. Vi er stadig gode til at komme ud og se noget her i nærheden ligesom vi nyder det gode vejr. Vi endelig kommet i gang med at løbe og får i øjeblikket løbet en 4 gange om ugen, så det er jo rart at få rørt sig lidt. Når man nu også er en golf-tosse som mig, kan man ikke ønske sig et bedre sted at være, vi før spillet en masse forskellige baner i området.

I morgen åbner ski området i Lake Tahoe hvor vi har sæson kort, så der er håb for at vi kan nå en enkelt weekend på ski inden vi flyver hjem på juleferie. Vi er ved at glæde os til at se alle derhjemme og få lidt dansk julemad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>