Marie Barcelos

Ja så tænkte i nok, hvem fa…. er det. Det er såmænd vores nye rengørringskone. Maria er fra Brazilien og kommer forbi hver 14. dag og gør lidt rent. Om som hun selv siger, jeg er nok den mest grundige i hele Bay-area..

Første gang hun var på besøg var vi ved at få et sæbechok da vi kom ind af døren, der var godt nok skruppet i bund. Så ikke uden grund blev Michael lidt skuffet efter 2. gang da han åbner døren. Han spørger så Anette: “Jamen skat, har hun ikke været her idag?” Tydeligvis med skuffelse i stemmen, for det vil jo betyde at så skal han hjælpe til med at gøre rent. Men Anette svarer: “Prøv lige at se dig omkring i lejligheden, tror du det er mig der har foldet toiletpapir??” SE DE FINE BILLEDER!!!

Nå men ellers går det stille og roligt herovre, I Januar nåede vi to gange til Lake Tahoe for at stå på ski, vi har lagt lidt billeder ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>