Lidt fra hverdagen!

Nu er det ved at være noget tid siden vi har været på “tur” og opleve noget, men I skal da ikke snydes for en lille fortælling.

Hverdagen her i Dublin går stille og roligt med arbejde, afslapning og lidt golf når der bliver tid til det. Som I sikkert alle ved så blev Anette tilbudt at komme på fuldtid i banken fra midten af October og der er nok at se til. Jeg har travlt på arbejdet med budgetter. Derudover skal vi til at åbne en fabrik i Kina, så i øjeblikket arbejder vi med at finde en lokation. Jeg var i Kina i starten af november for at mødes med de forskellige byers ledelse og starte forhandlinger med zonerne. Det var rigtig spændende og man må sige at der sker meget i Kina, det er jo et kæmpe land med mange mennesker over det hele.

Vi går med spænding og kigger på internettet for opdateringer fra Lake Tahoe. Vi bestemte os i slutningen af august for at købe sæsonkort til Heavenly som er det største skiområde deroppe. Det er utroligt flot der og man kan stå på ski fra Californien til Nevada. Vi havde håbet at vi kunne nå 1 eller 2 weekender deroppe her inden vi flyver mod DK den 19., men det tegner ikke for godt. De har det koldt deroppe, men der kommer ingen sne (fandes global-warming).

Ellers går tiden med “lidt” golf. Som I jo sikkert har hørt fik jeg endelig lokket Anette til at prøve i sommers. Så vi har købt lektioner ved en Pro så hun kan få en ordentlig start. Alle som kender Anette ved at hun er konkurrence menneske og vil være god til det hele og helst så hurtigt som muligt. Men sådan går det ikke altid i golf, men hun kommer godt efter det. Hendes mål inden nytår er at hun skal bruge under 100 slag på 18 huller, sidste gang var hun tæt på med 101. Det svarer ca. til handicap 30-35 hvilket er flot efter kun 7 måneder. Der ligger så mange golfbaner her i Bay Area at vi kunne spille en ny hver uge uden at prøve den samme 2 gange i 3 år.

Vi er efterhånden også ved at være godt i gang med juleindkøbene, så der er håb for at vi har lidt gaver med hjem til jul. Det er dog lidt svært at komme i julestemning når man har haft 20 grader i dagtimerne. Nu er det dog ved at køle lidt ned, de siger i vejrudsigten at vi kan risikere frost nogle enkelte natter, men det har der ikke været endnu. Vi venter på noget regn, det kunne vi godt trænge til, her er stadig meget tørt og alle ved jo at når vi kommer til marts, så er det småt med regn igen.

Ellers er der vist ikke så meget at fortælle herfra, på torsdag og fredag (6-7/12) tager jeg til Chicago en tur, og dernæst flyver vi mod Danmark om en 3 uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>