Santa Barbara

Onsdag d. 29 august hentede Mic mig fra arbejde – bilen var pakket og målet var Santa Barbara de næste 2 dage.

Santa Barbara er en rigtig skøn by, der ligger lige nord for L.A. Heldigvis var trafikken ikke slem, så vi var dernede i løbet af 4 1/2 time.

Vi havde booket et værelse på et skønt hotel, der ligger lige ned til stranden. Det eneste der var planlagt var, at vi skulle slappe maks af og kun nyde stranden!

Efter vi havde været på stranden hele torsdag, så forkælede vi os selv med en gang massage. Hotellet havde deres eget wellness/spas, så det kunne vi ikke helt stå for. Det blev til en times massage – ja, alt lige fra storetå til hovedbund blev masseret! Dejligt – det var lige noget vi kunne holde til.

Efter vores massage kunne vi lige snøvle os sammen til, at tage ned til byens centrum og få noget at spise. Det viste sig faktisk at være rigtig hyggeligt! Der var rigtig mange fine cafe’er samt restauranter og man kunne sidde udenfor og nyde maden.

Fredag tilbragte vi igen på stranden for derefter at vende snuden hjem mod Dublin til aften. Jeg skulle på arbejde lørdag morgen, så det kunne desværre ikke blive til flere dage dernede. Men når vi ikke længere derned, så gør det jo heller ikke så meget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>