Tur til Lake Tahoe

Mandag d. 21. maj kørte vi en tur til Lake Tahoe.

Vi har jo kun været deroppe, når vi har været på ski. Det kunne derfor være sjovt, at komme derop og se, hvordan det ser ud, når sneen var væk.

Først gik turen til Heavenly, hvor vi ville tage gondolen op på bjerget for at få den flotte udsigt over selve søen. Men øv, den var desværre lukket, så lang næse til os….

Vi kørte istedet ned til en lille strand, så vi kom helt ned til søen. Mic og jeg skulle lige ud og soppe lidt – og jeg skal lige love for, at det var en kold fornøjelse!

Herefter kørte vi oplangs vestkysten af søen. Første stop var ved Emerald Bay – nok søens smukkeste punkt. Det ligger højt over søen, så man har en flot udsigt. Der løber også et flot vandfald ned langs den ene side. Mic skulle selvfølgelge også her ud at mærke vandet – ud fra hans ansigtstræk, så det MEGET koldt ud!

Derefter kørte vi igen videre, og vores sidste stop var oppe i Squaw Valley, hvor vi vi på ski sidste gang. De afholdte OL i 1964, så den olympiske ild står ved indgangen af byen. Der var meget stille deroppe – sæsonen for sommerturister er ikke helt gået igang endnu, så mange af tingene deroppe var lukket ned.

Endnu engang en rigtig hyggelig og flot tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>