Tur til San Francisco Zoo

I lørdags overtalte jeg Mic til, at vi skulle tage en tur i San Francisco Zoo. Jeg eeeeeelsker at være i Zoo, så jeg glædede mig rigtig meget til det!

Desværre levede den nok ikke helt op til mine forventninger! Der var rigtig fint derinde, men der var mange område som var lukket af – tror de var igang med at renovere!

Men alt i alt en rigtig god dag med super godt vejr! Der er lagt billeder ind i galleriet.

Ellers er der vist ikke sket så meget siden sidst. Nu varer det jo ikke så længe inden mor og Ove kommer herover – kun 2 uger! Jubiiii!!! Det glæder vi os rigtig meget til – og så vidt vi kan forstå på dem, så glæder de sig også en lille smule….

På søndag skal jeg en tur ind til byen med to af pigerne nede fra klassen – Nasim og Cécile. Nasim er oprindeligt fra Iran, men har boet i Tyskland siden hun var 9 år og Cécile er fra Frankrig. Det bliver super hygsomt – en hel dag med tøse-shopping:-) Mic vælger istedet at tage på golfbanen sammen med Brad.

Weekenden d. 11 – 13 maj skal vi en tur til Nappa Valley på vintur. Vi skal mødes deroppe med nogle venner (bla. dem vi var til bryllupsreception med) – vi bliver i alt 12 personer. Lørdag kl. 10 bliver vi hentet på hotellet af en chaufør, som vi har lejet til at køre os rundt på de forskellige vingårde, hvor vi skal smage vin. Det skal nok blive en festlig omgang – fri vin hele dagen…. Vi kan vist lige så godt sige SKÅL allerede nu:-) He, He… Vi skal nok vende tilbage med en opdatering derfra.

Sommervejret begynder nu for alvor at rykke nærmere. Sidste uge/weekend kom temperaturen op på de 30 grader. Vi syntes det var varmt, men folk herovre siger “ork, det er skam ingenting endnu – det bliver meget værre…”

Faktisk er mangel på vand herovre ved at være et stort problem, så der er sat begrænsninger på nu, hvor meget vand man må bruge. Husejere må fx. kun vande i et vist tidrum på dagen. De lover dog lidt regn de næste par dage, så vi håber, der kommer lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>