Viva Las Vegas!

For ca. 2 uger siden ringede Mic hjem til mig fra arbejdet. “Skat, har du nogle planer for onsdag d. 24 januar?” spurgte han. Dertil kunne jeg kun svare nej. “Jamen vil du så ikke med en tur til Las Vegas? Bare én dag…” Tjoo, hvorfor ikke?!?

Så i onsdags var vi altså lige en lille smut i Las Vegas. Mic skulle på en messe dernede, hvor firmaet udstiller. Vi kørte allerede hjemmefra kl. 4.30 om morgenen, da vi skulle flyve fra San Francisco kl. 7.00. Det tager kun ca. 1 time og 10 min. at flyve derned, så det er nemt.

Vi spiste lige morgenmad sammen dernede og så tog Mic afsted til messen. Jeg hyggede mig med shopping rundt på de forskellige hoteller. Vejret var perfekt dernede. Høj solskin, så man kunne gå rundt uden jakke! Dejligt!!

Vi mødtes igen kl. ca. 14.15. Vi skulle køre ud af mod lufthavnen kl. 15.45, da vi skulle flyve hjem igen kl. 18.

Men inden da, skulle Mic lige nå at spille lidt på et af de mange casioner. For man kan jo ikke have været i Vegas uden at spille….

Ellers er der vist ikke så meget at sige, for som ordsproget nu engang hedder:

“What happens in Vegas, stays in Vegas!”

Der er lagt lidt billeder ind i Galleriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>