Fra Santa Cruz til San Francisco

Lørdag d. 20. januar pakkede vi bilen tidligt om morgenen, for at køre mod Santa Cruz.

Santa Cruz er en lille, hyggelige ferieby, der ligger helt ude ved Stillehavet. Byen er specielt kendt for sit tivoli, der ligger helt nede ved stranden. Det var oprindeligt et omrejsende tivoli, men har ligget fast på stranden i over 100 år. Der er en meget afslappet stemning i byen, som er fyldt med alt lige fra unge, afslappede surfere til fine rigmænd.

Normalt er der kun ca. en times kørsel fra os og ned til Santa Cruz (hvis man altså tager motorvejen). Men vi nåede kun lige på motorvejen og så var der kø!!!! Vi sneglede også afsted, og det tog os næsten en time, før vi var noget uden for nabobyen. Der var sket en ulykke – en lastbil var væltet i grøften, og der var kun et spor åbent. Så efter næsten to timer nåede vi endelig frem til Santa Cruz.

Det var temmelig overskyet dernede – tågen hang tæt ind over byen. Vi gik en tur ud på den lange mole, hvor vi blev underholdt af at kigge på søløver og pelikaner. Et par af søløverne lå nærmest arm i arm og snorkede om kap! Støjniveauet var på højde med Mic’s, når han rigtig slapper af!!!

Efter et par timer i Santa Cruz kørte vi nord på langs Highway 1 – vejen der går langs kysten. Jo længere nord på vi kom, jo mere klart blev vejret. Så det var skønt.

Vi gjorde stop oppe ved nogle forskellige strande langs vejen. Et af stederne var der mange Kite-surfere ud på havet, så det var underholdene og ikke mindst imponerende at sidde og iagttage. Den måde de flyver hen over bølgerne på, er bare fantastisk!!

Helt oppe ved San Francisco gjorde vi hold i en by, der hedder Sausalito. Den ligger på den modsatte side af San Francisco, så der var en flot udsigt til Alcatraz, Bay Bridge og ikke mindst selve San Francisco. Specielt var det flot til aften, hvor alle lysene i San Francisco blev tændt. Sausalito har mange hyggelige butikker og restauranter – og så er der en dejlig, fredlig ro i forhold til inde i midtbyen af San Francisco.

Efter et par timer i Sausalito vendte vi næsen hjemad igen mod Dublin.

I kan se billederne fra turen inde i Galleriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>