Tiden flyver afsted

Det er som om 2013 pludselig forsvant og vi er i gang med 2014. Det er ikke blevet til så mange opdateringer på det sidste, men 2013 var et hektisk og træls år, så det er godt at være kommet ind i 2014.

Dette år startede med at fejre nytår i Zug med Susanne og Rene og det var en hyggelig stille aften. Januar gik hurtig med rejse til USA for mig og ellers en masse arbejde i forbindelse med årsafslutning.

Skiene er ikke blever slidt for det har indtil videre været et helt fantastisk vejr uden sne. Nyhederne hernede siger at vi har fået 10-20% af det normale nedbør, og derudover er temperaturene meget varmere end normalt. Vi har kun været på bjerget 5-6 gange i år, synes ikke rigtig man har lyst når vejret er så godt her i “dalen”.

Den sidste uges tid især har der været rigtig forår, og vi har haft hynderne ude på terrassen og nyde det gode vejr. Man skulle næste tro at vi er tilbage i Californien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>