Første dag på ski i Schweiz

Nu har vi været i Schweiz i 2 uger og vejret her de sidste dage er endelig blevet varmere og solen er fremme. Fredag var jeg en tur i den franske del til møder og om aftenen var vi inviteret til ostefondue ved Josef og Yvonne. De har et rigtig flot hus som ligger med udsigt over søen. Huset er 200 år gammelt og de har total renoveret det med vinkælder, vinmarker og det hele. Det var første gang vi skulle prøve Ostefondue, så det var vi lidt spændt på, vi blev dog hurtig sikker på at det var formegentlig både første og sidste gang vi skulle have det. Man fik kartofler, brød og noget syrlig og så var det ellers bare at dyppe. Lidt for meget ost til vores smag, men nu har vi prøvet det.

I dag lørdag skulle vi endelig på ski. Ved Brunnen som vi bor i, ligger der flere skiområder omkring os, så vi har ventet spændt på at vejret skulle blive bedre og det skulle stoppe med at sne. Vi var hurtigt oppe ved området Stoos, kun 10 minutter fra hotellet og kontoret hvor jeg arbejder. Der var kø til at komme op på bjerget, vi ventede ca. en halvtime da gondolen kun tog ca. 12 af gangen. Men da først vi kom derop var det ikke så galt, og vi var tilbage til hurtige lifter der kunne tage 4-6 af gangen. Området var rigtig fint med ca. 15 pister, men det bedste var at når man kørte til toppen fik man en rigtig lang tur til liften. Vi har lejet skiene indtil mandag så nu må vi se om det bliver til en tur i et andet område i morgen.

Vi har lagt lidt billeder i gallariet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>