Ankommet til Schweiz

Så er vi endelig ankommet til de Schweiziske og turen gik over alt forventing. Den første uge er gået og det er lidt af en omvæltning med minus 10 grader imod de 20 plus grader vi havde i Californien da vi tog afsted.

Lørdag morgen pakkede vi bilen for sidste gang og kørte fra hotellet mod Waterford place hvor Jimmy nu bor. Han havde lovet at køre os i lufthavnen og så tage bilen med retur til firmaet, så det kunne ikke være nemmere. Det var lidt med nervøsitet og nerver vi ankom til lufthaven for nu skulle der checkes ind. Det var ikke fordi vi havde nogle problemer med papirrene, for Anette havde kørt frem og tilbage mellem dyrlægen og USDA for at få dem rigtig udfyldt. Nå men det gik rimeligt smertefrit med indtjekning, dog slog hjertet lige en ekstra gang da damen sagde, jeg skal lige ud bagved med disse, hvorefter hun forsvant med George’s papirer. Hun kom dog tilbage og vi var klar til ombordstigning.

Kl. 2 skulle vi afsted og vi kom afsted til tiden. George passede fint under sædet og han faldt hurtigt til ro. Under de 10.5 time var der ikke et kuk fra ham, vi havde ham ude på toilettet et par gange, men alle 3 klarede turen uden problemer.

Vi landede i Frankfurt kl. 9 om morgenen og så var det ellers missionen at finde et sted vi kunne lufte George. Jeg havde læst at der skulle være et “Animal relief” område inde i lufthaven, men alle vi spurgte vidste intet om dette. Det endte med vi spurgte en politibetjent ved paskontrol om vi kunne tage ham med ud og så ind igen. Det var ingen problem sagde han, så længe vi havde papirrene på ham var der ingen problemer. George kom ud og det gik hurtigt for der var omkring minus 15 i Frankfurt.

Den sidste tur gik hurtigt kun ca. en halv time til Zurich, og efter kort vente tid kom bagagen. Så var det ellers bare afsted til Europecar og hente bilen inden vi kørte mod Brunnen.

Vi har været godt træt i den sidste uge, men nu er det som om vi er ved at vende os til tiden og vejret. George har været ude at få ny jakke, den californiske var ikke varm nok, og så blev det også til et par nye sko så fusserne kan holdes varme.

Mandag var vi på Geminde og blive registreret som beboere i Schweiz, det var rigtig nemt og vores relocation agent kom og hjalp os. Det tog ikke mere end 30 minutter og så skulle vi modtage vores kort i løbet af 2 uger. Nu mangler vi kun at registrere George, for her i Schweiz skal alle hunde registreres og man betaler hundeskat. Det blev også tid til at åbne en bank konto, så nu kan vi også prale af en Schweizisk konto… Der er desværre ingen penge derpå.

Tirsdag og resten af ugen tog jeg på arbejde og på mandag den 13 ankommer vores luft forsendelse til Zurich, så skulle der gerne kun gå et par dage inden vi kan få det. Det bliver dejligt for der er vores ski udstyr på… Så er det kun at vente til den 29. hvor vi overtager lejligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>