Hektisk andet halvår

Det sidste halve år har været noget hektisk. Masser af rejser med arbejdet i forbindelse med Schweiz, men nu er det endeligt på plads og vi kan begynde at forberede os til et nyt eventyr.

Sommeren gik hurtigt i år. I maj måned kom Hanne og Ove på besøg hvor vi fik set en masse ting sammen. Især var det hyggeligt at vise hytten frem for første gang til familie. De tog afsted på tur i et par uger hvor bilen blev vendt mod Seattle, men der var desværre ikke så godt vejr, så de kom lidt før tilbage end planlagt. Det var nu dejligt så blev der tid til lidt mere golf.

I juli var vi hjemme i 2 uger på ferie. Det var rigtig afslappende og vi fik brugt et par dage i København med Jesper. Derudover blev der også tid til golf besøg ved vennerne. Tiden går altid hurtig når vi er i Danmark, der er så meget man skal nå på den korte tid. Vi glæder os til at komme lidt tættere på, så bliver det nemmere at smutte til Danmark i en forlænget weekend.

August rejste mor og far afsted til Florida, de brugte de første 10 dage i den tropiske varme inden de den første september fløj mod San Francisco. Igen kunne vi drage mod Tahoe og få vist hytten og området frem. De kørte også afsted for dem selv og fik endelig set Yosemite.

De sidste par måneder har været hektiske på arbejdet, masser af rejsen til Europa og travlt på kontoret. Men i oktober faldt vores opkøb endelig på plads i Schweiz og det er nu sikkert at vi næste år flytter til Schweiz. Virksomheden ligger i Seween nær Zürich og vi regner med at flytte omkring marts næste år.

Nu er der lige pludselig mange ting der skal ordnes, huset skal pakkes og hytten skal lejes ud mv. I denne weekend tager vi til Truckee og søndag kommer der ca. 15 interesserede og kigger på hytten. Det skulle gerne ende med at vi har en lejeaftale for det næste år på plads og så kan vi tænke på de næste opgaver i forbindelse med flytningen.

Om kun 2 uger tager vi hjem til jul. Det er et lidt presset program med flyvning fra San Francisco den 22. december og så retur den 30. Vi har valgt at tage tidligt hjem så vi kan nyde hytten de sidste måneder, og så skulle der jo også gerne blive tid til lidt ski over nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>