Hytte i Truckee ved Lake Tahoe

Den 28. februar overtog vi endelig hytten i Tahoe. Det var noget af en opgave at få sagen lukket, først en masser underskrifter, det er jo USA hvor man er paranoid og advokaterne skal tjene masser af penge. Senere med snestorm så vi ikke kunne komme hertil og de ikke kun overføre huset den 25. som var planen.

Vi har brugt det meste af marts på at male og købe møbler, men nu er det efterhånden ved at være klart heroppe. Det var nogle skrigene farver den tidligere ejer havde så, vi har skulle male med 2 gange grunder og 2 gange malling.

Der vil blive lagt før og efter billeder op på nettet, ind til videre har vi kun lidt billeder udefra.

Det er endnu ikke blevet til skiløb de sidste uger, men næste weekend har vi bestemt at vi skal på bjerget en af dagene, så det bliver dejligt endelig at kan køre hjem til sin hytte når dagen er omme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>