Sommeren i Californien

Nu er vi officielt gået ind i efteråret og sommeren skulle være slut. Men de sidste par uger har været noget varme her i Californien. Vi er inde i hvad de kalder typisk sommer mønstre hvor der er 3-4 dage varmt et par dage koelligere og så tilbage til varmen. Det har været lige i overkanten når vi har flere dage i træk med 40-45 grader.

Over sommeren har vi slappet af og haft et par besøg af et hold venner og her senest kollegaer fra Simpson i Danmark. Vi har fået spillet en masse golf og holder godt ved vores løberi.

Da jeg gik hen og blev skadet inden halvmaraton i SF satser jeg på at løbe i San Jose om en måneds tid, så nu må vi håbe at benene holder.

Den 27. kom Hanne og Ove så det var dejligt at få besøg hjemme fra. De har brugt de første par dage på at komme ovenpå og I tirsdags tog de af sted på tur de næste 15 dage. når de kommer tilbage flyver vi alle til Hawaii, så det glæder vi os meget til.

Vi flyver til Honolulu på Oahu hvor vi skal være nogle dage inden vi flyver videre til Maui hvor vi regner med at bo i Kaanapali som vi gjorde sidste gang vi var der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>