La Quinta golftur

Jeg havde drømt om at komme til Palm Springs og spille golf lige siden vi flyttede herover i 2006, men før den ide’ kunne føres ud i livet måtte jeg jo have Anette til at spille golf. Det lykkedes jo heldigvis så i år fik vi endelig planlagt at komme af sted. Som I sikkert ved ligger Palm Springs i ørkenen 2 timer øst for LA, så der bliver meget varmt om sommeren. Det er netop her det smarte kommer ind når man er golfer og godt kan lide varme, for hotellerne i ørkenbyerne omkring og i Palm Springs har meget gode tilbud for dem som vover sig derned fra maj til september.

Vi havde fra en af mine venner fået at vide at La Quinta (www.laquintaresort.com) som er et gammelt Mexicansk ressort fra 1926 var stedet man skulle tage til. De har et tilbud hvor vi for 220USD får overnatning og fri golf på verdensklasse baner så længe man bor der. La Quinta er ikke noget almindelig hotel, det er bygget op som små kvarterer hvor der er huse med 1-4 lejligheder i hver, hver blok med 3-4 huse deler en pool og et spabad, men man kan frit vælge hvor man vil sole sig. Vi kunne se at de har 47 pools og 53 spabade, så der skulle være nok at svømme rundt i.

Som sagt var det nu mest golfen vi var kommet for og Lørdag morgen teede vi ud på vores første bane i Palm Springs. Vi skulle lige vende os til varmen da der allerede fra morgenstunden var omkring 30 grader og vi sneg os op på 42 da vi var færdige med at spille omkring middag. Det var dog ingenting i forhold til om eftermiddagen, godt vi spillede alle 4 runder om morgenen.

Søndag til tirsdag spillede vi på banerne omkring La Quinta Resort, hvor især de to PGA West baner vi spillede var en kæmpe oplevelse. Det er absolut ikke sidste gang vi tager til ørkenen og spiller golf, selvom der skal væske og solcreme til. Se billederne i galleriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>