Road Trip

Familien Herslund havde efterhånden været hos os i en uges tid da vi alle tog på vores Road Trip lørdag den 9. maj. Vi havde bestemt os for at gøre det første stop ved Monterey hvor vi igennem PriceLine havde fået en god pris på et hotel.

Vi startede dagen med at køre ud til Pebble Beach, hvor vi ville køre af 17-mile drive og besøge de forskellige golfbaner ligesom vi selvfølgelig gjorde stop ved de mange udsigtspunkter. Anette og jeg huskede frokosten man kunne få på Spanish Bay hvor man sidder i klubhuset og kigger ud over Stillehavet. Vi gjorde først stop her og fik en velfortjent burger!

Derefter blev dagen brugt på at køre omkring på halvøen hvor vi gjorde mange stop og fik taget nogle billeder. Malthe fik også tæerne i sandet og Rune og jeg kunne drømme om golf på de fantastiske baner. Det sidste stop på turen var ved Pebble Beach Golf Links hvor de næste år skal holde US Open. Vi fik kigget lidt omkring ligesom man kunne gå ned til 18 hul.

Om aftenen gik vi en tur ned til Downtown Monterey og gik en lang tur langs vandet ned til Aquariumet inden det blev til en lækker middag på Subway :-)

Søndag stod vi op og kørte videre mod LA. Vi havde bestilt overnatning på Motel6 inde ved Hollywood Blvd. Det fortrød vi dog lidt da først vi kom dertil. Ikke fordi hotellet fejler noget, men når først man har gået op og ned ad gaden vil man jo gerne lave noget andet. Så næste gang bliver det nok til noget andet. Mandag var den store dag for Mette og Anette, de havde bestilt behandling (eller hvad det nu hedder) hos Ole Henriksen’s spa på Sunset Blvd. Så for Rune og mig var der dømt børnepasning i et par timer. Det klarede vi nu uden problemer, men det var jo også kun et par timer. Anette og Mette kom velplejede tilbage og vi kørte videre op mod Hollywood hills langs Mulholland Drive hvor vi flere gange gjorde stop og nød udsigten. Vi sluttede af ved Balboa Park hvor vi kunne slappe lidt af.

Så blev det tirsdag morgen og vi stod op og kørte mod Anaheim hvor DisneyLand ligger. Vi havde booket hotellet i forvejen og skulle bo 1-2 km fra indgangen til parken. Vi ankom sidst på dagen, da vi havde besluttet at bruge dagen på stranden. Anette havde fundet ud af at ”The Beach House” fra Beverly Hills lå på Hermosa Beach, så der skulle vi da til. Det var dejligt med en dag på stranden hvor vi rigtig fik slappet af inden vi skulle i Disney. Malthe og Freja nød rigtig sandet men vandet var lidt for koldt endnu for dem. Vi andre fik dog en dukkert. Sidst på dage skulle vi så finde det hersens hus, vi vadede op og ned langs stranden og selvfølgelig fandt vi det først på det sidste hjørne.

Onsdag tog vi til Disney og Anette og mig var enormt heldige. Mens vi stod i køen kom en ung gut forbi og ville sælge 2 voksen og en børnebillet. De galt for 2 dage og kostede normalt 267USD. Vi havde dog kun 55 dollar og skulle jo kun i parken 1 dag. Han var dog ligeglad og solgte os alle billetterne, det var super og vi sparede næsten 150 dollar i forhold til endags billetter. Vi havde en super dag og fik mødt alle de forskellige figurer.

Torsdag og fredag brugte vi i San Diego hvor det stop på afslapning ved strand og pool den første dag. Vi havde bestilt hotel ved Mission Beach som var rigtig lækkert. Torsdag aften kørte vi til Old Town. Fredag tog Anette og jeg til Zoo mens Mette, Rune, Freja og Malthe tog til Seaworld.

Lørdag morgen kl. 5.00 kørte Durangoen mod Dublin igen og om eftermiddagen var vi hjemme efter en fantastisk tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>