Winchester Mystery House

Lørdag den 15/9 skulle Anette på arbejde, så Martin, Brian og jeg pakkede Durangoen og kørte mod San Jose.

Martin havde på internettet fundet et hus som skulle være helt fantastisk og meget mærkeligt. Huset hedder Winchester Mystery House og blev bygget af enken efter Winchester familien(dem med riflerne). I 1884 begyndte hun at bygge på huset, hvor hun havde 30 mand ansat 24 timer i døgnet indtil hendes død 30 år senere. Hun var en sær gammel kone, som troede at hun blev forfulgt af spøgelserne efter alle dem som var blevet dræbt af Winchester våben. Derfor byggede hun uafbrudt, så de ikke kunne finde hende. Huset har ialt 160 værelser, 47 pejse og en elevator, som var uhørt for den tid.

Det var sjovt at se huset og man kan ikke forstille sig hvor stort det er. På de 75 minutter vi havde en guidet tur, gik vi 1,6km og så ikke det samme rum to gange. Og for det ikke skal være løgn, havde vi kun set halvdelen af huset.

Der er lagt billeder ind af det mærkelige hus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>