Krøller eller ej – Heidi og Mads, I forstår.

Tirsdag d. 18 september rejste Brian og Martin videre mod Las Vegas. Her skulle de være i to dage før de skulle slutte deres rejse i Vancouver.

Onsdag d. 19 til torsdag d. 20 september skulle Mic til møde i Chicago, så her skulle jeg være alene hjemme. Det var helt underligt at være det igen, da vi jo mere eller mindre har haft gæster den sidste måned.

Lørdag d. 22 september kom Heidi og Mads retur til os. Vi var sidste stop på deres rejse i USA, før de skulle vende snuden hjem mod Danmark igen. Lørdag eftermiddag tog vi dem med ned til Gilroy, hvor der ligger et stort Outlet. Heidi og jeg havde rigtig glædet os til, at vi skulle ned at shoppe. Men sådan skulle det ikke gå – istedet var det Mads og Mic som styrede det show. Så Heidi og jeg måtte gå tomhændet hjem…

Søndag d. 23 september bestemte vi os for at tage en tur ind til San Francisco. Heidi og Mads havde ikke nået at se så meget af byen, så det skulle de jo ikke snydes for.

Først kørte vi over Golden Gate Bridge og derefter videre gennem San Franciscos stejle gader.

Mic kom så lige pludselig på den ide, at nu vi havde bilen med inde i byen, så kunne vi jo lige køre en tur ned af Lombard Street (en gade på 200 meter med ikke mindre en 8 hårnålesving). Hvad han ikke lige havde tænkt på var, at omtrend 100 andre biler havde fået samme geniale ide! Og hvad sker der så lige, når fire skøre danskere er samlet i en bil, som hverken kan komme frem eller tilbage!?!?

Ganske enkelt! Der går gammelt musik i den! Jeg fik fundet en cd frem med gammel musik på – noget bedre end andet! Så da vi endelig kom frem til Lombard Street og skulle til at køre ned – ja, så foregik det i højt humør og for nedrullede ruder, mens vi alle skrålede (og tro mig, jeg overdriver ikke, når jeg siger skrålede…) med på “KRØLLER ELLER EJ”!! Mads, jeg kan blive ved med at høre din skønne røst…

Dagen sluttede vi i China Town. En anderledes og sjov del af byen, som de bestemt heller ikke skulle snydes for.

Heidi og Mads var det sidste besøg, vi havde fra Danmark i år. Men nu nærmer julen sig jo også efter hånden med hastige skridt, og til jer som ikke har hørt det endnu – vi har bestilt billetter hjem til Danmark til jul. Vi flyver hjem d. 19 december og skal først retur igen d. 2 januar. Det bliver skønt!

Ellers har vi lige bestilt flybilletter til Vancouver (Canada). Vi snupper lige en lille minitur derop – fra fredag d. 19 oktober til søndag d. 21 oktober. Mic flyver dog allerede derop torsdag, da han har et møde deroppe, og så kommer jeg op til ham fredag aften.

Og som en sidste ting, kan jeg fortælle at vi nu har fået vores californiske kørekort. Jeg bestod køreprøve i første forsøg – hvor mange var det nu lige du brugte Mic….?!?!? He,he!! Så nu venter jeg bare på, at min lille røde bil skal komme, så jeg rigtig kan komme ud og cruise….

Det var alt for nu – ha det godt derhjemme, til vi ses om knap tre måneder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>