Lidt nyt fra Californien

Så er det ved at være noget tid siden vi har skrevet lidt om livet her i Californien. Og der er da sket lidt her inden for den sidste måneds tid.

Som I jo sikkert ved så har Anette fået arbejde. Hun er startet i Bank Of America her for 3 uger siden. Hun er ansat som deltid med 22 timer om ugen, men indtil videre har hun arbejdet mellem 30 og 40 timer hver uge. Så det er lidt hårdt at komme igang igen, det er jo ikke sådan når man starter op efter 8 måneders pause.

Vi har stadig kun en bil, så Anette kører mig på arbejde hver morgen, så kan hun stadig nå at køre hjem og gøre sig klar inden hun møder 9.30. Og så kan hun komme forbi og hente mig når hun kører hjem. Men vi arbejder heldigvis tæt på hinanden, Anette i Dublin (som vi bor i). Jeg arbejder i nabobyen Pleasanton.

Men vi glæder os nu alligevel til at vi får vores anden bil. Ja ikke mindst Anette, for det er vist hendes lille drømmebil. En rød Mini Cooper S med 175 heste, 0-100 på 6 sekunder. Og så er der sportssæder, automatgear samt rally klik gear i rattet. Det skal nok blive sjovt at få sådan en, så er det spændende om Anette får lov at køre den på arbejdet!!!

Vores lille Bed & Breakfast er også fuldt booket. Vi har lige haft besøg af Malene og Morten, de havde været på rundtur fra Denver, hvor Malene’s søster bor, igennem Californien m.v. og valgte at slutte her ved os. Det var rigtig hyggeligt, og som I kan se var vi inde at se baseball en af dagene. Det er rigtig sjovt, amerikanerne går meget op i sport, så der er gang i den på stadion.

I næste uge tager vi på en lille miniferie i 3 dage. Vi kører et smut til Santa Barbara, som ligger nord for LA. Det er et rigtigt lækkert sted, hvor de har fantastiske strande og en hyggelig by. Det glæder vi os til, synes vi trænger lidt til at slappe af, men vi har heller ikke rigtig været på ferie her i sommer, men mange vil jo påstå at bare det at bo i Californien er en ferie!!

Det var alt for denne gang, I kan se lidt billeder fra baseball inde i galleriet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>