Nu kan jeg….

…. også skrive Bank of America på mit CV.

I eftermiddags blev jeg ringet op af Bank of America, og fik at vide at jeg har fået jobbet! Juuuubiiiii!!!!!

Til jer, der måske ikke har hørt det, har jeg søgt et deltidsjob i kassen ved Bank of America. Og nu har jeg altså fået det!

Jeg skal allerede starte her d. 6 august, så det er jo lige om snart. Selvom er det er et deltidsjob i kassen jeg tiltræder, så er der faktisk allerede snak om, at jeg måske skal starte som Personal Banker pr oktober. Dette er dog lang fra sikkert endnu, men det kunne nu være rigtig spændende.

Men vigtigst af alt er, at jeg nu har fået et job og fået foden inden for. Og jeg glæder mig helt vildt! Det bliver så dejligt, at komme igang igen og møde nogle flere nye mennesker.

Jeg hilste på nogle stykker af dem i afdelingen, da jeg var til samtale dernede og de virkede alle sammen til at være rigtig søde. Så det bliver bare så skønt at starte. Nu har jeg jo også gået hjemme i 7 måneder (ja, hvor er de måneder egentlig blevet af?!?), så jeg må også indrømme, at jeg er ved at være temmelig klar til at komme på arbejdsmarkedet igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>