Cykeltur i San Francisco

Mandag d. 25 juni var vi på cykeltur i San Francisco sammen med mor og Ove. Mic og jeg havde vores egne cykler med og vi leje et par til mor og Ove inde i byen.

Første stop var nede ved Ford Point, der ligger lige under Golden Gate Bridge. Herefter kørte vi op til Golden Gate og kørte over den. Det var en blæsende fornøjelse at køre over den, men vi havde en super flot udsigt derfra over hele bayen og San Franciscos skyline.

Da vi var kommet over broen, kørte vi ned til byen Sausalito. Den ligger på den modsatte side af San Francisco, så også her er der en flot udsigt. Vi spiste frokost her, inden vi atter drog tilbage mod San Francisco.

Her kørte vi igen over broen og videre op mod Golden Gate Parken. Det var meningen, at vi ville ha kørt lidt rundt inde i parken, men vi havde vist fejlbedømt tiden lidt. Og for nogles vedkommende, også kondien….

Så da vi kom op til parken, var det faktisk tid til, at vi skulle vende snuden mod havnen igen, hvor vi skulle aflevere cyklerne.

Turen ned til havnen gav os lige lidt indsigt i, hvor stejle gaderne virkelig er. Pyyyhhaaa, det var hårdt, at cykle op ad dem!

Men trods ømme muskler (specielt mor, var glad for, at hun kunne hoppe i vores spabad, da vi kom hjem, så hun kunne dulme smerterne i musklerne) og fire meget trætte personer, så havde vi en super sjov dag på cykel. Det var skægt at opleve byen på den måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>