Tid til en lille opdatering

Så er det vist ved at være på tide, at vi giver en lille opdatering på livets gang her i Californien.

Og hvad er der så egentlig sket siden sidst?!?

Jeg er begyndt i skole om formiddagen fire gange om ugen. Det er et engelskkursus, som kommunen tilbyder gratis. Det er rigtig skønt at komme ud at møde nogle nye mennesker og ikke mindst, få snakket lidt mere engelsk. Jeg kan allerede mærke, at min sporg udvikler sig, selvom jeg kun har været der i 3 uger. Vi er en god blanding af mange nationaliteter – her er folk fra Korea, Kina, Mexico, Afrika, Frankrig, Indien osv. – så det er sjovt at få et indblik i deres kultur og hverdag.

Mic er stadig glad for sit nye job – han har ikke fortrudt et sekundt, at han takkede ja til det. Der er mange spændende udfordringer og rigtig gode kollegaer. Lige for tiden er der meget travlt, så han har nok at se til. Tirsdag og onsdag i denne uge, var han til møde på deres fabrik i Chicago. Han var desværre så uheldig, da han skulle flyve hjem, at der var uvejr deroppe, så mange afgange var aflyst. Det betød, at han pænt måtte vente 5 timer ekstra – det er lang tid i en lufthavn! Øv, øv! Men han kom heldigvis godt hjem – det var jo det vigtigste!

I sidste weekend (kun lørdag) tog vi en dag på ski til Squaw Valley. Det er et andet område, som også ligger oppe ved Lake Tahoe. Selve området var måske lidt bedre rent skimæssigt i forhold til Heavenly, men tilgengæld havde vi ikke den fantastiske udsigt over søen. Der var kommet meget mere sne, end sidste gang vi var afsted, så alle pisterne var stort set åbne. Vi var tidligt deroppe, så vi var allerede på pisten kl. ca. 8.30. Det er var også heldigt, for kl. 14.00 bestemte vi os for at stoppe, da solen havde fået så meget magt over sneen, at det var som sloshice at køre i. Pustende og stønnende af varme kom vi af skiene, og det var ikke så underligt, at vi havde det varmt – folk omkring os, gik rundt i shorts og klipklappere…. Vi fik hurtigt skiftet tøj!!

Varmen er også kommet her til Dublin. Temperaturen ligger nu oftest over 20 grader om dagen, og vi kan mærke at det bliver varmere for hver dag der går. Det er en skøn fornemmelse, at en største bekymring, når man står op, er hvilke shorts og sandaler man skal vælge! En herlig ting her i marts måned…

Næste lørdag (d. 31. marts) får vi besøg fra Danmark. Min fætter Christian og Anna kommer – vi glæder os helt ubeskriveligt! Det bliver sjovt og skønt, at skulle vise det hele frem herovre. Vi skal sammen en tur ned til Monterey Bay – vi kører herfra fredag d. 6. april, når Mic kommer fra arbejde. Vi skal have to overnætninger dernede på et skønt hotel (I kan se det her http://monterey.hyatt.com/hyatt/hotels/index.jsp )Lørdag morgen tager vi så på en Whale-watch-tip – vi skal altså på en sejltur på Stillehavet, hvor man kan se hvaler. Lige nu er der stor sandsynlighed for at opleve gråhvaler, spækhuggere samt delfiner. Det bliver rigtig spændende! Turen tager ca. 3 timer, så når vi kommer i land igen, skal vi ind og se Monterey Bay Aquarium. Det skulle være en facinerende oplevelse. Det rummer 250.000 skabninger samt to akvarier der hver i sær rummer 1 og 4 mio. liter vand. Det må siges, at være seriøse størrelser!

Søndag er det så planen, at vi kører hjemad igen, men i stedet for at tage motorvejen kører vi langs kysten. Det er en smuk oplevelse, som de ikke skal snydes for.

Som mange af jer nok ved, så kommer min mor og Ove jo også allerede herover d. 17 maj. Det kan også snart blive, og det glæder vi os rigtig meget til. Vi har netop planlagt, at vi skal mødes med dem, når de kommer til Las Vegas (det bliver d. 13. – 15 juni). Vi har bestilt billetter til Celine Dions show dernede – ja, det er jo næsten en drøm, der går i opfyldelse for mit vedkommende! Jeg glæder mig vanvittigt til, vi skal ind og se det!

I morgen – lørdag – er vi inviteret til bryllupsreception ved en af Mics kollegaer. Han blev gift for et par uger siden, og har i den anledning inviteret nogle kollegaer til en form for reception. Det bliver rigtig hyggeligt at møde dem, men også lidt underligt at skulle med til dette, ved nogle som vi ikke kender særligt godt – endnu. Men sådan er amerikanere jo nu engang – der er ikke grænser for deres gæstfrihed samt hjælpsomhed. Så det skal helt sikkert nok blive hyggeligt!

Ellers er der vist ikke sket så meget. Vi er begyndt at cykle en del, da naturen herovre jo er fantastisk. Og så har vi ladet os fortælle, at det også skulle være godt for helbreddet;-) Jeg er også begyndt så småt at finde golf lidt sjovt, hvilket passer Hr. Andersen fortræffeligt!

Derudover nyder vi bare det gode vejr – og specielt at aftensmaden kan laves på grillen og indtages på terassen! Det er skønt.

Håber alle har det godt derhjemme i DK. Vi hører at foråret så småt er ved at titte lidt frem hjemme hos jer?! Hils omkring jer – vi nyder alle de hilsner og mails vi får fra jer! Dejligt I ikke har glemt os endnu.

Mange solknus herfra.

P.s. der er lagt lidt nye billeder ind i Galleriet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>