Tak for de mange hilsner, kort og fine gaver!

Hej allesammen

Tusind tak for alle de mange hilsner på siden, det var jo dejligt at vågne op til. Ligesom de mange breve og pakker der er blevet sendt til mig. Jeg har ellers diskuteret noget med Anette, for jeg mente jo ikke, at der på alle stod klart og tydeligt at man først måtte åbne dem den 26. Men de blev skam gemt væk, det kunne ikke diskuteres.. Og så tænker I jo nok allesammen, “Og det skulle komme fra hende, som er så nysgerrig”.

Jeg kunne enda se at Moster ligefrem havde fejret mig med en tur i byen. Det var da godt jeg ikke skulle betale!

Ellers er vi som I kan se kommet godt igang herovre. Jeg startede jo på arbejdet lige efter nytår, så det var lidt hårdt efter en lang ferie. Og når man arbejder i økonomiafdelingen, så er der knald på med årsafslutning. Men nu er det faldet lidt til ro igen. Jeg nyder at sidde på hovedkontoret, man kan mærke der sker noget hele tiden. Jeg har nogle rigtig gode kollegaer, men jeg kendte jo også de fleste i forvejen. Ligesom firmaet og især min chef, har været helt fantastisk ifm. vores flytning osv.

Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>