Nu er vi endelig flyttet ind i lejligheden

I fredags ankom vores møbler endelig. Det var noget vi har gået og ventet på, lige siden vi kom herover. Så vi flyttede for alvor ind i lejligheden fredag morgen. Vi er stadig ikke kommet helt på plads, men det går den rigtige vej.

Nu kan vores hverdag for alvor rigtig begynde. Det var ved at blive lidt anstengende at bo i en kuffert – det havde vi jo nærmest gjort siden d. 30. november!! Og ikke mindst slippe for, at skulle ud at spise på restaurant hver aften!

Ellers er der ikke sket det helt store herovre. Mic er nu startet på arbejde. Det var hårdt at komme igang igen efter en dejlig lang ferie på 14 dage. Men han er rigtig glad for det, så det er jo rigtig dejligt!

Advokaterne er netop gået igang med at søge min arbejdstilladelse, så måske jeg har den i løbet af et par måneder. Lige nu føler jeg mig heller ikke helt klar, til at komme ud på arbejdsmarkedet herovre. Men jeg kan mærke, at jeg hurtigt vænner mig til sproget og de andre forskelle fra Danmark! Dejligt!

Meget af vores fritid har her i starten gået med at køre lidt rundt her i området, og lære det at kende. Alt er jo bare så meget større end hjemme i lille Danmark, så det tager jo lidt tid at komme rundt!

I næste uge tager vi en dag til Las Vegas. Mic skal ned på en messe, som Simpson udstiller på, og så har jeg besluttet at tage med en tur. Det koster kun 100 dollars at flyve tur/retur, så det er jo billigt!

I midten af februar satser vi på, at køre en tur nord på for at stå på ski. Vi kører til Lake Tahoe, som ligger ca. 3 timers kørsel fra os, så det er jo ren luksus! Vi har planer om, at det kun skal være en forlænget weekend, så vi kan stå på ski fredag morgen til mandag eftermiddag – så er vi jo hjemme igen mandag aften.

Det var alt for nu, håber alt er vel derhjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>