Så kom dagen….

Så blev det endelig d. 27. december 2006 – dagen hvor vi skulle afsted. Vi kørte allerede fra Støvring kl. 3 om morgenen, da vi skulle være i Billund senest kl. 05.30. Med os havde vi alle forældre samt pap’er – det var skønt!

Hvad der var knap så skønt, var da vi skulle sige farvel i lufthavnen. Puha, der kom mange tårer – det var hårdt!

Den første flyvetur gik kun til Frankfurt, hvor vi skulle mellemlande. Her havde vi 6 timers ventetid – ØV! Vi skulle også checke ind igen, da det ikke kunne lade sig gøre i Billund. Men det viste sig heldigvis at være til vores held:-)

United Airlines var nemlig så fantastiske, at de af en eller anden årsag, havde valgt at opgradere vores billet til Business class! Halli, hallo – det var noget vi kunne li’!

Og nu er der sikkert nogle som tænker, hvad det i bund og grund betyder?!? Så her er lige en lille beskrivelse af turen:

Vi boardede sammen med first class, før alle de andre. Vi havde derfor god tid til, at komme godt på plads. Med det samme vi var kommet til vores plads, kom der er stewardesse, og tog vores overtøj. Herefter blev vi budt på champange eller juice. Mums!

Kort efter vi var komme i luften fik vi udleveret menukort, så vi kunne bestemme, hvad vi ville have at spise – treretters menu!

Vores flysæder kunne lægges helt tilbage, og man kunne trække en støtte ud, så benene også blev helt udstrakt. Ved hvert sæde var der en god hovedpude, stort tæppe, en pose med tandbørste, ørepropper, varme sokker osv. Og så havde vi selvfølgelig hvert vores tv, hvor vi selv kunne vælge film!

Under hele flyveturen serverede de drikkevarer, små snaks osv. I alt 5-6 stewardesser til at varte ca. 20 mennesker op!

Jo, jo det er skam fornemt!

Så for en gang skyld var det en helt fornøjelse, at sidde 11 timer i en flyver!

Vi er altså kommet godt herover, og bor nu på hotel indtil vores møbler ankommer. Det bliver dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>